Om oss

ÖVER 60 ÅRS KOMBINERAD ERFARENHET OCH KOMPETENS


Firetech Sweden startades av entreprenörerna Mikael och Peder med erfarenhet av brandskydd, säkerhet och företagsutveckling. Vi såg direkt möjligheterna med produkterna samt att vi även såg luckor och brister inom brandskyddet i Sverige idag. Många ser dyra kostnader (vi ser en investering) i att ha ett bra brandskydd, vilket vi tycker borde vara det mest naturliga och prioriterade man gör i både sin verksamhet och i sin bostad. Idag kan våra kunder på ett enkelt och mycket prisvärt sätt skapa eller utöka sitt brandskydd till en tillfredsställande nivå där alla känner sig trygga.

 

Vi har bägge lång erfarenhet av försäljning och finansiella lösningar inom hårdvara och tjänst, vilket gör att vi enkelt gör både en bra behovsanalys och skapar en unik lösning för varje kund.

 

Vår tanke är enkel, men inte unik. Vårda kundenKvalitetspolicy

Vårt mål är att  uppfylla kundens önskemål och förväntningar på det mest kostnadseffektiva sättet. Nöjda kunder är en förutsättning för ett långt samarbete.

Vi vill att kunder ska vara goda referenser för fler affärer och vi gör regelbundet utvärderingar för att säkerhetsställa en hög kvalitet, både hos produkt och i tjänst.

 

Innovation
Vår unika innovation spelar en viktig roll i hållbarhetsfrågan och för att minska kostnader i kundens verksamhet.

En brand och brandsläckningen kan orsaka enorma skador och förluster i form av kostsamma reparationer, renoveringar och driftstopp som påverkar omsättningen osv. Därför vill vi påverka valet av släckningsmetod då Aerosol har en minimal skadeverkan på annat i omgivningen under själva släckningen. Saneringen och skadorna av pulver och skum uteblir helt.

.


VARFÖR VÄLJA OSS


Egentligen så är svaret enkelt, vi behandlar och tar hand om varje kund som en vän. Vi lyssnar på vad kunden behöver, ger förslag som därefter kunden får känna på och ta ett beslut.

VI ERBJUDER ETT BRETT UTBUD AV BRANDPRODUKTER FÖR ALLA BEHOV

MÖT VÅRT TEAM

Människor tycker om människor. Presentera ditt team här.


Tobias

Sälj


tobias@firetechsweden.se


Peder

Sälj


peder@firetechsweden.se


Anders

Sälj


anders@firetechsweden.se


Mikael

VD


mikael@firetechsweden.se


Magnus

Sälj


magnus@firetechsweden.se


Patrik

Sälj


patrik@firetechsweden.se


SNABBT OCH PÅLITLIGT BRANDSKYDD DYGNET RUNT